ONZE MISSIE

Het is onze missie om een plek te creëren waar mensen elkaar inspireren en helpen om in beweging te komen zodat ze een lang gekoesterd idee, plan of concept verder kunnen brengen, kunnen lanceren.  

Welcome to the Rocket Family!

Hoe het begon...

Rocket-Family begon met een schilderij wat ik begin januari 2019 maakte: de lancering van een raket. Ik was op dat moment nog niet helemaal hersteld van mijn burn-out maar ik was op de goede weg. Een jaar later besefte ik pas wat deze raket voor mij betekende.  

Ik ben iemand die heel zijn leven al probeert. Ik lanceer ideeën en initiatieven en ik ga mijn hart achterna. Ik ga er volledig voor en ‘vlieg’ recht op mijn doel af, als ik erin geloof. 

Maar een raket kan niet vliegen zonder brandstof: liefde en support van de mensen om je heen. Zonder ‘rocket fuel’ kom je er niet. Zo ontstond ROCKET FAMILY: een plek waar mensen elkaar supporten, in elkaar geloven. Een ‘team’ - mensen zoals jij en ik - die je verder helpen om een missie te volbrengen. Step by step, day by day. Want kleine bewegingen hebben vaak de grootste impact. Dat weet ik als geen ander. Soms 2 vooruit, soms 1 achteruit, maar er ontstaat beweging. 

En dat gaat niet zonder de nodige crashes. Vallen en opstaan hoort erbij. Sterker nog: zonder die fouten was Rocket Family er nooit geweest!

Mijn droom is dat er een ‘beweging’ ontstaat. Dat we elkaar inspireren, elkaar ‘rocket fuel’ geven. Dat is mijn missie, dat is waar Rocket Family over gaat.

Daarom draag ik Rocket Family letterlijk op m’n hart. Want daar begint het. Van daaruit komt de beweging. Step by step, day by day, week by week, month by month, year by year.

Welcome to the family. Ik kan niet wachten om deze reis samen te maken.

Check nu de collectie en sluit je aan bij de Rocket Family